maanantai 19. joulukuuta 2011

Jouluherkkujen valmistusta

Mie tulin lauantaina joululomalle kotiin tänne Rovaniemelle. Ihanaa ku täällä on jo talvi, lunta on ja koko ajan sataa lisää. Turussa oli lähtiessä vielä ihan vesisade-kelit nii oli vähän masentavaa, ku kyllähän oikean joulun kuuluu olla valkonen!

Ollaan äitin kans tehty jos jonkilaisia herkkuja jouluksi. Vielä olis muutama päivä aikaa leipoa loput hommelit, mm. lisää joulutorttuja ja kuivakakkuja. Ja sitten voidaanki vaan keskittyä syömiseen koko loppuvuoden ajan :D


 Murokarkkeja vaahtokarkeilla ja kookoshiutaleilla.


Toinen satsi murokarkkeja kaakaojauholla maustettuna.



Toffeenekkuja cashewpähkinöillä.


RockyRoads, eli vaahtokarkkeja, suklaata ja pähkinää.


Pipareita tehtiin kaupan valmiista Sunnuntai-piparkakkutaikinasta, tässä niistä puolet on "sotkettu" värillisillä sokerikuorrutteella. Nuo muutamat reikäpiparit tossa oli kokeilu, et miten hyvin oikeesti onnistuu sulattaa nallekarkki piparin keskelle, se oli Anu Harkin vinkki. Se onnistu vähän vaihtelevasti, tuskin kokeillaan enää uudestaan.


xx Katja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti