maanantai 14. toukokuuta 2012

Viikonloppulomalla

Lauantaina oltiin menossa kattoon Rähinä Live Tour'ia Turun Caribia Areenalle ja aateltiin tehdä siitä ihan kunnollinen miniloma. Meillä oli lahjakortti ilmaseen hotelliyöpymiseen, nii päätettiin sit ottaa Caribiasta meille myös huone. 

Lauantaina puolen päivän jälkeen mentiin Caribialle, huone oli onneksi jo valmiina, vietiin tavarat sinne ja mentiin samantien kylpylään uiskenteleen. Muutaman tunnin verran vaan lilluttiin siellä kylpylän puolella ja turkkilaisessa saunassa ja se oli NIIN ihanan rentouttavaa! Pelkissä kylpytakeissa käppäiltiin kylpylän puolelta huoneeseen (meillä oli hirveen alaston olo :D) ja alettiin laittautuun iltaa varten. Käytiin Havanna ravintolassa syömässä ihan tosi hyvää Hyvän Olon-ruokaa, palvelu oli vähän hätäistä mutta ruokaan oltiin tyytyväisiä! 








Käytiin vielä huoneessa vaihtaan vaatteet ja tekemässä loppusilaukset, käytiin drinksuilla Havannassa ja mentiin sit sinne alas Areenalle.



Porukkaa siellä keikalla ei hirveen paljon ollu. Siellä oli aika paljon pieniäki lapsia (ja niiden vanhempia myös siellä ihan edessä jammailemassa), varsinki pikku-poikia joilla oli Rähinän lippikset ja sillaset tosi joujou-vaatteet ja ne veti kaikkia ihan ihme tanssimuuveja siellä! Ne oli NIIN söpöjä!!

Wava
Puhuva Kone (oli meidän mielestä älyttömän sulonen ku se yritti olla NIIN isoa miestä lavalla :D)

Mikael Gabriel

Brädi
Uniikki (ft. MG)
Timo Pieni Huijaus
Fintelligens
Rähinä Crew

Me ei Saaran kans hirveesti tiedetty Rähinä porukan biisejä, lähinnä tiedettiin vaan ne jotka on soinu paljon radiossa, mutta oltiin aika yllättyneitä koska saatiin kuulla aika paljon hyviä biisejä. Osa oli jopa paljon parempia ku ne sinkkubiisit mitä radiossa soitetaan. Ainaki meidän mielestä. 

Ja Rähinän jengi ainaki osaa nostattaa tunnelmaa, vaikka yleisöä ei älyttömän paljon ollukkaan nii kaikilla oli varmasti hauskaa! Tunnelma oli kyllä katossa. Loppua kohden anniskelualueenki ihmiset meni sinne lavan eteen bilettään nuorempien joukkoon :D

Meillä ainaki oli kaikinpuolin tosi hauska ilta!

1 kommentti:

  1. Hauskaa taisi riittää vai?

    Kun ei ole tullut vuosiin Turun suunnalla käytyä, niin tuo Caribia areena onkin tuiki tuntematon. Mihin se kaupungissa sijoittuu?

    VastaaPoista